Videofon 1723/71, komfort za enodružinske hiše

Videofon 1723/71

Videofon 1723/71
Videofon 1723/71

Urmet – Videofon 1723/71 – tehnični podatki:

 

– Značilnosti: osvetljene ikone tipk za hitro uporabo s pomnilnikom za posnetke obiskovalcev

– Način prenosa: 2-žični

– Način montaže (notranjost): nadometna

– Max. 2 zunanji enoti in 4 notranji monitorji

– Ločljivost: 1024 x 600piksel

– Zaslon (cole): 7 ”

– Barva: siva, bela

– Maks. horizontalni razgledni kot: 113°

– Mere notranje naprave: 202 x 142 x 22mm

– Mere zunanje naprave: 100 x 180 x 28mm

Komfort za enodružinske hiše Komplet Note 2 je video domofon s širokim naborom funkcij. Ponuja sodobno komunikacijo z vhodom v hišo in obsežno varnost v samo enem kompletu.

 

Briljantna video funkcija. Širokokotna kamera 113 ° v zunanji enoti Mikra 2, omogoča celovit pogled na vhodna vrata. Prostoročni monitor VModo prikaže to sliko z ločljivostjo 1024 x 600 slikovnih pik v podrobni ločljivosti. Neposredna in varna komunikacija z vhodom je torej mogoča brez težav.

 

Integrirana kontrola dostopa v zunanji enoti Mikra 2. Nadzor dostopa ponuja številne prednosti za stanovalce. Z glavnim ključem lahko nove uporabniške ključe hitro dodate in neposredno izbrišete, če ključ izgubite. Na ta način je varnost hiše vedno zagotovljena, ne da bi morali zamenjati ključavnice na vratih. Ključi transponderja so vključeni v komplet.

 

Set omogoča obsežne dodatne funkcije za povečanje varnosti hiše. V sistem je mogoče vgraditi preprost alarmni sistem in do štiri nadzorne kamere.

Primerno za ljudi z okvaro sluha. Zunanja enota Mikra 2 ima vizualne ikone, kar omogoča ljudem z okvaro sluha, da vidijo, da so se vrata odklenila. Monitor VModo je združljiv s slušnimi aparati z vmesnikom “T”.

 

Integriran Yokis nadzor pametnega doma. Preko monitorja VModo lahko stanovalci že ob vstopu upravljajo osvetlitev idr. svoje hiše z integracijo Yokis Smart Home. VModo monitor z dvema namenskima gumboma omogoča uporabo največ dveh scenarijev.

Videofon 1723/71

 

Navodila si lahko ogledate tukaj

Skip to content