Video nadzorni sistemi

Opis sistema

Video nadzorni sistemi so nepogrešljivi na vseh področjih, kjer želimo zagotoviti višjo stopnjo varnosti. Uporabljajo se predvsem za nadzor okolice objektov, notranjosti objektov, ter za nadzor proizvodnih procesov.

Video nadzorni sistemi se lahko uporabljajo kot samostojni sistemi ali kot integracija z drugimi sistemi, kot npr.: protivlomni sistem, sistem kontrole pristopa, sistem aktivne požarne zaščite.

Lastnosti:

V našem prodajnem programu lahko najdete video nadzorno opremo proizvajalca Urmet. Dokazano je, da se na mestih, kjer imamo postavljen video nadzorni sistem, kriminal in zloraba bistveno zmanjšata. Zato je danes povpraševanje po video nadzornih sistemih zelo naraščajoče in je skoraj nuja za vsakega dobrega lastnika. To pa je na žalost tudi priložnost za zlorabo, tako da se na takem tržišču prodaja praktično vse, kar ima zgolj izgled kamere. Res je, da prihajajo vsi izdelki iz Azije, vendar med njimi obstajajo velike razlike.

Urmet ima zato na Kitajskem zaposlenih prek 100 inženirjev, ki skrbijo, da je proizvod še vedno cenovno ugoden, vendar zanesljiv in brezhiben, z življenjsko dobo preko 10 let. Ponujamo vam tako sisteme za varovanje stanovanjskih objektov, lokalov, vikendov, kot tudi zahtevnejše polprofesionalne sisteme za poslovne zgradbe, parkirišča, industrijo in tudi profesionalne sisteme za protiteroristično varovanje objektov visokega tveganja (letališča, itd.).

Podobni izdelki

Raziščite izdelke, ki so povezani s tem sistemom. Opisi, dokumentacija, pošiljanje povpraševanj.

Kontaktirajte nas za
servis.

Ker poslujemo izključno s tehničnimi izdelki in sistemi, je naš kader tehnični, z elektrotehniki in inženirji, ki zagotavljajo brezskrbno delovanje sistema na terenu.
Skip to content