Sistemi hišne avtomatizacije - Yokis

Opis sistema

Leta 2014 je Yokis postal del skupine Urmet, ki že od leta 1937 načrtuje, razvija in prodaja izdelke in sisteme za avtomatizacijo zgradb.

Podjetje izstopa s svojim občutkom za inovativnost in z razvijanjem izdelkov, ki pospešujejo namestitev in poenostavljajo upravljanje pametnih funkcij za stanovanjske in poslovne objekte.

Tehnične specifikacije

Modularni proizvodni program Yokis je sestavljen iz oddajnikov, sprejemnikov in daljinskih upravljalnikov za avtomatizacijo objektov, ki centralno upravljajo razsvetljavo, rolete, ogrevanje in druge električne naprave. Yokis je na voljo v žični in brezžični verziji. Moduli Yokis izstopajo s preprostim ožičenjem in namestitvijo, ter preprostim in prilagodljivim programiranjem.

Yokis združuje preproste funkcije avtomatizacije zgradb s pametno aplikacijo, ki povečuje udobje, kot je ustvarjanje različnih prizorov, simulacija prisotnosti v stavbi, ali aktiviranje nočne luči v otroški sobi.

Dodatna prednost tega sistema je integracija z drugimi električnimi sistemi, kot so video domofoni in protivlomni alarmni sistemi.

Podobni izdelki

Raziščite izdelke, ki so povezani s tem sistemom. Opisi, dokumentacija, pošiljanje povpraševanj.

Kontaktirajte nas za
servis.

Ker poslujemo izključno s tehničnimi izdelki in sistemi, je naš kader tehnični, z elektrotehniki in inženirji, ki zagotavljajo brezskrbno delovanje sistema na terenu.
Skip to content