Eaton RoundTech MS – dobrodošla novost na področju zasilne razsvetljave

ROUNDTECH MS SEO – en izdelek za več aplikacij

 

Izvajalci in vodje projektov se vsakodnevno soočajo z izzivi izbora proizvodov in inštalacij. Eatonova nova nadgradna RoundTech svetilka zasilne razsvetljave olajša izbor pravega proizvoda. Njena edinstvena sposobnost eFocus omogoča prilagoditev distribucije svetlobe evakuacijskim potem ali odprtemu prostoru.To rezultira k manjšemu številu različnih produktov za naročanje in enostavno izbiro proizvoda. Okrogla oblika pripomore k estetskemu izgledu prostora in poenostavi montažo. Asortima RoundTech MS pokriva večino tehnologij nadzora. Prednosti so v uporabi najnovejših tehnologij kot so litijeve baterije visoke učinkovitosti in funkcija povečane vidljivosti pri piktogramskih svetilkah, ki so prav tako del asortimana.

 

Fokus na zanesljivosti in enostavnosti

RoundTech MS svetilka zasilne razsvetljave je opremljena z Eatonovo inovativno funkcijo eFocus. Ta značilnost omogoča prilagoditev razporeditve svetlobe svetilnega telesa kakor ustreza specifičnim potrebam namestitve.

Tako za evakuacijske poti, kjer se zahteva ozko fokusirano osvetlitev, kot tudi za odprt prostor, kjer je potrebna širokokotna distribucija svetlobe, se RoundTech MS lahko enostavno konfigurira na licu mesta. To omeji potrebo po skladiščenju različnih proizvodov za različne namestitve, poenostavlja proces izbire proizvoda in zmanjša stroške nabave.

 

Vsestranskost in možnost konfiguracije

Asortima RoundTech MS zadovoljuje širok razpon zahtev. Svetilka omogoča različne načine nadzora delovanja (autotest, centralni nadzor) in se lahko pohvali z litijskimi baterijami visokih zmogljivosti za podaljšano delovanje. Svetilka je dostopna z različnimi močmi svetlobnega toka (150 lm, 200 lm in 400 lm) in višinami vgradnje (Low Bay in High Bay). Svetilka je na voljo v sledečih barvah:

 

Zmanjšani stroški vzdrževanja

RoundTech MS je oblikovan zelo preudarno. LED diode, ki so umeščene v svetilnem telesu, nudijo vrhunsko učinkovitost. Funkcije avtomatskega testiranja in nadzora (dostopne v verziji CGLine+) bistveno zmanjšajo potrebo po vzdrževanju. Blokiranje in „Rest“ način delovanja ohranjajo baterijo polno tekom del na objektu ali v obdobju, ko je objekt prazen (hoteli). To rezultira v manjše stroške obratovanja tekom življenjske dobe svetilnega telesa.

 

Enostavna montaža in integracija

RoundTech MS je primeren za nadgradno montažo in s tem nudi elektroinženirjem in izvajalcem večjo fleksibilnost tekom montaže. Poleg tega se svetilka integrira z Eatonovim CGLine+ sistemom zasilne razsvetljave, kar omogoča centraliziran nadzor in kontrolo. Ožičenje svetilk je poenostavljeno z uvodnicami za prehodno ožičenje, maksimalnega preseka kabla 2.5mm2.

 

Primeren za investitorje

RoundTech MS predstavlja prepričljiv produkt za investitorje. Njegova energetska učinkovitost, dolga življenjska doba in manjša potreba po vzdrževanju doprinesejo k nižjim operativnim stroškom tekom delovanja. Uporaba visokoučinkovitih litijevih baterij in ekoloških materialov odgovarja zahtevam trga.

 

Torej, svetilka za zasilno razsvetljavo Eaton RoundTech MS pomeni bistven napredek v tehnologiji zasilne razsvetljave. Fokus na zanesljivosti, vsestranskosti, enostavni uporabi in donosnosti naredi svetilko za popolno izbiro tako elektroinženirjem, izvajalcem kot tudi investitorjem.

Za več informacij obrnite se na info@vezave.si.

Skip to content