IPerCom je nov IP integriran video domofonski sistem

IPercom je nov IP integriran video domofonski sistem, popoln za stanovanjske hiše ali večstanovanjske zgradbe, ki dopolnjuje ponudbo podjetja, ki jo sestavljajo 2Voice, IPervoice in CallMe.

 

Strokovno znanje o IP tehnologiji ni potrebno

Prednost sistema IPercom pred podobnimi, ki so na voljo na trgu, izhaja iz izjemno enostavne namestitve. Namestitev ne zahteva posebnega strokovnega znanja, enostavno jo je mogoče nadgraditi na obstoječa IP omrežja, ker ne zahteva IP ali omrežne konfiguracije.

 

IPercom konfigurator

Enostavnost, prilagodljivost in varnost so trije stebri, na katerih temelji koncept IPercom. V tem smislu je za inovativni domofonski sistem značilno hitro in enostavno programiranje, ki se izvaja neposredno z naprave s pomočjo konfiguratorja IPercom, ki je sestavni del monitorja Urmet Max na sistemih Android ali Windows. IPercom je mogoče programsko konfigurirati in naknadno ponovno konfigurirati v tovarni, nato pa se konfiguracija prek pomnilniške kartice micro SD prenese na monitorje Max.

Kompatibilne naprave

Home monitor Max (1717/31): 7-palčni zaslon na dotik, popoln vmesnik za celoten sistem. Priročen meni z ikonami za upravljanje vseh funkcij, kot so kontrola dostopa, videonadzor in vlom.

IP villa kit (1060/611): sestavljen iz Home monitorja Max, zunanje enote Sinthesi Steel in 4-portnega PoE stikala.

Elekta in Elekta Steel: digitalne IP zunanje enote s polirano ali anti-vandal končno obdelavo.

 

Funkcije

Prilagodljiva rešitev, ki premaga omejitve tradicionalnih video domofonskih sistemov. Omogoča ustvarjanje popolnega sistema za avtomatizacijo doma, za katerega so značilni najnaprednejši koncepti pametnih stanovanj. Z IPercomom se poveča zmogljivost: možno je povezati do 1000 IP naprav, avdio/video komunikacijo znotraj in zunaj stavbe, sistem je učinkovit in dobro deluje zahvaljujoč možnosti interakcije z drugimi najemniki, hišnikom,… in tako postane pravi nadzorni center. Poleg tega novi IPercom omogoča uporabo naprednih funkcij, kot je posredovanje klicev na pametne telefone in naprave brez uporabe strežnika, kar uporabnikom omogoča, da na video domofon odgovarjajo s svojega delovnega mesta, kot da bi bili doma.

Končno, največjo varnost celotnega video domofonskega sistema zagotavlja dvojna raven zaščite, ki omogoča konfiguracijo ločenih profilov (skrbnik/monter) za omejitev dostopa do slednjega po končani namestitvi.

Skip to content