2 VOICE sistem

Opis sistema

Naš dvožični sistem omogoča veliko različnih aplikacij, med katere sodijo: enostavno posredovanje in zaščita pred kratkim stikom, modernizacija, CCTV nadzor, stanovanjske skupnosti, stanovanjski bloki, stanovanjske hiše in še veliko več.

2Voice je dvožični sistem, zaščiten pred kratkim stikom. To pomeni, da je v primeru napake ali kratkega stika naprave v stanovanju električni tok prekinjen le za uporabnike, ki so povezani na ustrezen razdelilnik, naprave v preostalem delu stolpnice pa delujejo neovirano. Na ta način vas sistem takoj opozori, kje je potrebna intervencija in iskanje napak ni več potrebno.

Poleg tega pa 2Voice zagotavlja nemoteno in pravilno delovanje ostalega sistema.

Lastnosti:

Stare stavbe, stari sistemi: modernizacija je danes najbolj pogosta delujoča rešitev. S 2Voice zamenjava starih žic ni potrebna.

Omogoča hitro posodobitev s sistemom, ki zagotavlja moderne funkcije in hkrati obnovi izgled stavbe preko raznolike izbire zunanjih in notranjih enot.

Stanovanjske hiše: odgovor je ponovno 2Voice. 2Voice omogoča vilam in manjšim skupnostim sistem z integriranim video nadzorom preko monitorja, ciklično izbiro kamer, upravljanje z dvojnim vhodom ( glavnim in garažo), interkom funkcije in aktivacijo dodatnih storitev kot so zalivalni sistem in stopniščne luči.

V današnjih velikih stanovanjskih sistemih je 2Voice najboljša rešitev za inštalaterje in uporabnike. Številke govorijo same zase:, 16 glavnih vhodov, skupno 4096 uporabnikov, 128 uporabnikov na vertikalo, 32 vertikal, 2 podvhoda na posamezno vertikalo, 1 centrala.

Samo 2Voice omogoča sistem s tako velikim številom uporabnikov in uporabo dveh žic za zagotavljanje najboljšega delovanja hitro in enostavno.

Podobni izdelki

Raziščite izdelke, ki so povezani s tem sistemom. Opisi, dokumentacija, pošiljanje povpraševanj.

Kontaktirajte nas za
servis.

Ker poslujemo izključno s tehničnimi izdelki in sistemi, je naš kader tehnični, z elektrotehniki in inženirji, ki zagotavljajo brezskrbno delovanje sistema na terenu.
Skip to content