Sistemi zasilne razsvetljave

Zasilna razsvetljava

Zasilna razsvetljava ima ključno vlogo pri varnosti javnih zgradb, zlasti v primeru evakuacije. Zasnovana je na način, ki zagotavlja hitro in avtomatsko razsvetljavo v nujnih primerih, v primeru izpada glavnega napajanja in v primeru izgube splošne razsvetljave.

Tehnične specifikacije

Vezave je zastopnik multinacionalke EATON v segmentu zasilne razsvetljave. Ko govorimo o varovanju ljudi in premoženja, ni možnosti kompromisa. Zato vam ponujamo produkte narejene in certificirane po najvišjih zahtevah v segmentu, za vse vrste aplikacij.

Na trgu smo kot prvi pričeli promovirati centralne akumulatorske sisteme vodilnega svetovnega proizvajalca EATON CEAG. Glavna prednost enega akumulatorja v sistemu zasilne razsvetljave je dolgoročni prihranek.

sistemi:

Temelji na tehnologiji CGLine +, ki omogoča nadzor in spremljanje statičnih svetilk za zasilno razsvetljavo in svetilk za adaptivno evakuacijo in povečano vidljivost.

PRILOGA:

Centralni akumulatorski sistem DualGuad-S zanesljivo napaja svetilke za zasilno razsvetljavo (230 V AC / 216 V DC) in samodejno nadzoruje celoten sistem (centrale in svetilke) – vse preko enega kabla.

PRILOGA:

Primeren je za spremljanje največ 800 svetilk, na 4 nadzornih linijah s prosto topologijo ožičenja (linija, drevo, zvezda).

PRILOGA:

Akumulatorski sistem nizke napetosti LPS je primeren za decentralizirano namestitev v požarnih območjih, z zmogljivostjo do 80 svetilk na centralo, na 4 izhodnih tokokrogih.

PRILOGA:

Podobni izdelki

Raziščite izdelke, ki so povezani s tem sistemom. Opisi, dokumentacija, pošiljanje povpraševanj.

Kontaktirajte nas za
servis.

Ker poslujemo izključno s tehničnimi izdelki in sistemi, je naš kader tehnični, z elektrotehniki in inženirji, ki zagotavljajo brezskrbno delovanje sistema na terenu.
Skip to content