Centralni akumulatorski sistem varnostne razsvetljave EATON DualGuard-S

Modularna zasnova: prilagodljiva za vse aplikacije

Eatonov centralni akumulatorski sistem zagotavlja varno in zanesljivo napajanje ter nadzirajo priključeno varnostno razsvetljavo in zasilno razsvetljavo, da v primeru nevarnosti delujejo pravilno.

DualGuard-S Platforma za inovativne rešitve varnostne razsvetljave

Akumulatorski sistem DualGuard-S zanesljivo napaja varnostno razsvetljavo in zasilno razsvetljavo (230 V AC / 220 V DC) ter samodejno nadzira sam sebe kot tudi vsako posamezno priključeno svetilko CG-S (do 20 na tokokrog) preko napajalne linije.

 

Zahvaljujoč tehnologiji STAR lahko priključene CG-S svetilke programiramo po želji znotraj napajalnega tokokroga 50 Hz ali 60 Hz s pomočjo krmilnika centralnega akumulatorskega sistema. To pomeni, da se isti napajalni tokokrog uporablja za mešano delovanje in sicer za trajno delovanje, preklopno trajno delovanje ter delovanje brez stalnega delovanja in to vse brez dodatnega podatkovnega kabla! TFT zaslon na dotik, ki je na voljo v 4,3 “ali 7” izvedbi z 512 MB RAM-a in 4 GB flash pomnilnika, spremlja in krmili centralni akumulatorski sistem.

 

Vse funkcije priključenih naprav in zasilne opreme sistem samodejno nadzira in obvešča o vseh napakah. Spremljanje in nadzor celotnega sistema omogoča programska oprema VisionGuard, katera omogoča dostop preko mrežne povezave iz oddaljene lokacije.

 

 

– Moduli

– Kabelski vhodi

– Okoljski preizkusi

– Prilagodljivo odpiranje

– Stopnje zaščite

– Območje povezave

– Modularna zasnova

– Omara

– Ločen del za akumulatorje

– Poseben mehanizem zaklepanja

– TFT zaslon na dotik

DualGuard-S Platforma za inovativne rešitve varnostne razsvetljave

Tehnične podatke si lahko ogledate tukaj, na voljo pa je tudi video predstavitev

Skip to content